Prezentace FKHV na akci Autoklubu ČR

07.11.2018 15:56

Prezentace FKHV na akci Autoklubu ČR

Autoklub České republiky dne 28. 10. 2018 od 9:00 do 17:00 organizoval akci „Pocta motorismu k výročí 100 let republiky“ před klubovým domem v Opletalově ulici na Praze 1. FKHV se angažovala na této akci prostřednictvím svých členů, kteří se podíleli jak na programové části, tak svými exponáty a grafickou prezentací FKHV.

Nejvýraznějším počinem byla výstava v přízemí AČR k památce Elišky Junkové, kterou spoluorganizovala Markéta Profeldová. Byla vystavena 2 vozidla značky Bugatti, obrazy, fotografie a drobné předměty. Výstava měla u diváků velký ohlas.

Členové klubů FKHV i zástupci z vedení FKHV přispěli také svými vozidly, Václav Kafka svým vozidlem Wikov 28, Markéta Profeldová Bugatti 35, Petr Sazima se sportovní Pragou Alfa po Ing. Muchovi, Miroslav Krejsa přivezl Škodu 1100 „LeMans“, Bedřich Danda svůj Mercedes-Benz 220 S Coupé a Jaroslav Větvička Tatru 605.

Akce byla i přes nepříznivé počasí hojně navštívena diváky i řadou významných osobností z veteránského světa, motorsportu, společenského i municipálního prostředí i vrcholných správních orgánů.

Na stánku se závodními vozidly Tatra a Škoda byly vystaveny roll-upy FKHV, plachty, letáky s akcemi FKHV a další propagační předměty FKHV.

Celá zpráva zde

 

Za Kulturní komisi FKHV

Jaroslav Větvička

Zpět

Diskusní téma: Prezentace FKHV na akci Autoklubu ČR

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.