Tisková konference akce Classic Expo

08.11.2018 16:05

Tisková konference akce Classic Expo

V budově Autoklubu ČR se dne 31. 10. 2018 konala tisková konference k akci Classic Expo. Jedná se o 2. ročník akce, kdy minulý rok touto dobou při prvním ročníku vystavovala v rámci Racing EXPO (Classic EXPO ještě neexistovalo)  FKHV v jediném veteránském stánku aktivity FKHV a Grand Veteran. Pro velký úspěch této expozice (s exponáty pomohli obětavě také Václav Kafka a Markéta Profeldová, dále moto muzeum Lány) byla letos akce rozšířena i o veterány do další haly a dnes tvoří samostatnou expozici.

Na základě dobré spolupráce na prvním ročníku a následně na akci Grand Veteran organizátoři oslovili FKHV s nabídkou prezentačních prostor zdarma pro kluby a sdružení a nabídli FKHV spolupráci formou partnerství.

Nabídku prezentace Bára Horáková rozeslala na všechny členy ve FKHV. Zájem vyjádřily kluby ale i samotní majitelé s žádostí o výstavu. Dále se zapojil Grand Veteran, 1000 mil československých, Zbraslav – Jíloviště, Grand Prix Brno Revival a Mercedes-Benz klub ČR, kteří zde budou mít letos daleko větší prostor ke své prezentaci.

Na tiskové konferenci, uspořádané organizátorem akce, se sešlo velké množství novinářů) a známé osobností českého motorsportu, např. Adam Lacko, Lukáš Pešek, Lukáš Vojáček, se kterými je v současné chvíli rozjednaná možná budoucí spolupráce pod hlavičkou FKHV.

Bára Horáková a Jaroslav Větvička zde ve svých vystoupeních prezentovali náplň a funkci FKHV s důrazem na na její aktivity a přínos v kulturní a sportovní oblasti.

 Celá zpráva zde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět